Some FE Problems with the 0.7 Version

More
10 years 2 weeks ago - 10 years 2 weeks ago #4473 by tikhonov
Some FE Problems with the 0.7 Version was created by tikhonov
Hi!

In the latest Solidres version (0.7), the 3-step reservation process has become user/customer friendlier!

However, after updating to the latest version, I noticed several FE problems.
1) The two buttons (More info & Availability calendar) are not working.
2) After choosing the number of rooms, the total room cost is not displayed.
3) The room photos are shown sequentially in the 1st step, but in the meantime from one photo to another, the image placeholder height changes. This causes the FE rooms description to keep moving up and down, that is quite annoying.
4) When going from the 2nd to the 1st step (after pressing back), images are not shown at all.
5) In the 3rd step, where the room price details should be shown, all amounts are zero with except for the prepayment amount.

Please help me to solve the above issues fast, because it is a full tourist season for Greece. With the previous version (0.6.2) everything was working properly. The website address is www.aktinefeli.gr

Thanks,
Nikos

Joomla!: 3.3.1
Last edit: 10 years 2 weeks ago by tikhonov. Reason: Adding the Joomla! version

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4476 by vietvh
Replied by vietvh on topic Some FE Problems with the 0.7 Version
Hi,

I've checked your website, below is the results:

1. Two buttons (More info and Availability calendar) all works fine. Please see attached image.

2. The room cost showed for me. Please see attached image.

3 and 4. You should switch to the standard default Joomla template (Protostar), if it works, then the issue is from your template. You can also see it is working fine in our live demo.

5. I could not replicate this issue, it worked fine for me. Please see attached image.

Regards,
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago - 10 years 2 weeks ago #4477 by vietvh
Replied by vietvh on topic Some FE Problems with the 0.7 Version
Hi,

Attached is another screenshot from my previous reply:

dl.dropboxusercontent.com/u/22968902/Selection_491.png

Regards,
Last edit: 10 years 2 weeks ago by vietvh.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4478 by tikhonov
Replied by tikhonov on topic Some FE Problems with the 0.7 Version
Thank you so much for your prompt response!

Following your reply, I emptied the browsers cache, and indeed, everything is working properly!

Regarding 3 and 4, could you please provide me with some more technical details about the problem from your side? Such details would be useful for the contact I may possibly have with the template developers or any BE template settings changes that I will try first.

Sorry for my misleading post regarding 1, 2, 5 and keep up the good work.

Regards,
Nikos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4480 by vietvh
Replied by vietvh on topic Some FE Problems with the 0.7 Version
Hi,
The carousel effect that we are using is very standard (it is carousel from Bootstrap getbootstrap.com/2.3.2/javascript.html#carousel), I think there could be a conflict with your template's CSS, I think you should contact your template developer and refer them to this topic.

Regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: solidres
Powered by Kunena Forum

All the things you need to make your work easier. Did you like Solidres?