( Latest versions: 2.8.0 Stable, compatible with Joomla 3.9.0+   &   0.9.3 Stable, compatible with WordPress 4+ )

Experience 1.3.0 - Disable Customer Registration

More
2 months 2 weeks ago #13061 by sebba
Hello,

I'm not really sure it is a bug or not but:

- New HUB install here, not from quickstart
- If I setup an Experience with the "Disable Customer Registration" set to NO, the booking's final processing button does not work and the booking cannot be made.

Somebody else which have this issue?

Regards,
Seb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #13076 by sebba
I'm finally able to replicate this.
If new computer/browser (which never made booking on site), first booking is working.
But only once. Second booking stuck at last booking submit button.
I tried to clear cache, restart browser and so on... same issue.
I tested on 4 different computers and different browsers, same issue.
Also not working on mobile (tested on Android), get stuck from first try.

Please advice, thank you
Seb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #13089 by solidres
Hi,

We've replied your ticket, please check it, please also don't duplicate your posts.

Regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #13097 by sebba
I don't try to duplicate posts, I'm trying to find other user to confirm or not my problem... I guess is a good thing to have more users involved...

You can delete this topic if you need. Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: solidres
Powered by Kunena Forum

All the things you need to make your work easier. Did you like Solidres?