plugin not installing in my development site

More
1 month 3 weeks ago #20403 by nagarajspinz
plugin not installing in my development site was created by nagarajspinz
Hi Support,


if install hub or tariff plugin i am getting this error

Class "Solidres\Installer\InstallerHelper" not found

on joomla 4 version

can you please let us know if anything need to change there asap please.

thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #20404 by solidres
Replied by solidres on topic plugin not installing in my development site
Hi,

Please make sure that you are using the correct Solidres version (latest) then try again.

If this issue persists, please raise a new support ticket and provide us your website info so we can assist you better.

Regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #20405 by nagarajspinz
Replied by nagarajspinz on topic plugin not installing in my development site
yes I have tried with latest version and installed.

I got one issue while processing the reservation. After conforming the reservation i am getting
Your reservation could not be saved, please try again.

while searching this issue i got store function has $updateNulls issue.
can you please advice do i need to change anything there. or table structure issue.

can you please check let me know if anything please.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #20406 by nagarajspinz
Replied by nagarajspinz on topic plugin not installing in my development site
yes I have tried with latest version and installed.

I got one issue while processing the reservation. After conforming the reservation i am getting
Your reservation could not be saved, please try again.

while searching this issue i got store function has $updateNulls issue.
can you please advice do i need to change anything there. or table structure issue.

can you please check let me know if anything need to change there please.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #20407 by nagarajspinz
Replied by nagarajspinz on topic plugin not installing in my development site
Hi Support,


I have fixed the reservation order issue with passing empty value with null.

Now created user and created reservation. but customer id not connected with reservation. so customer reservation showing empty.

And customer info also showing empty.

Any idea or fix this?

please check this and let me know.

thanks,
Last edit: 1 month 3 weeks ago by nagarajspinz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 weeks ago #20408 by nagarajspinz
Replied by nagarajspinz on topic plugin not installing in my development site
Hi Support,


I have fixed the reservation order issue with passing empty value with null.

Now created user and created reservation. but customer id not connected with reservation. so customer reservation showing empty.

And customer info also showing empty.

Any idea or fix this?

please check this and let me know.

thanks,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: solidres
Powered by Kunena Forum

All the things you need to make your work easier. Did you like Solidres?